Sortiment

krasna-mamka_kojici-obleceni_cardigan-1

Sortiment

Doplněno a aktualizováno – květen 2021

Hlavním motivem vzniku eshopu byl obecný nedostatek slušivého a cenově dostupného kojícího OBLEČENÍ.

V prvních několika měsících jsme testovali vzorky z nejrůznějších koutů světa. Oblečení, které jsem rovnou nevyřadila, jsem nosila, kojila v něm, prala je a zkoumala, jak se chová. Rovnou Vás tak mohu varovat před objednáváním kojícího oblečení z Číny. Oblečení nedodržovalo základní velikostní sortiment, nesplňovalo materiálové ani kvalitativní požadavky. Materiál výrobků byl zcela nevhodný ke svému účelu a často velmi nesourodý. Velikosti nikdy neodpovídaly konfekčním tabulkám.

Nakonec se podařilo najít několik evropských dodavatelů. S jejichž kvalitou jsme byly velmi spokojeni a proto Vám jejich zboží rádi představujeme zde na našem eshopu. Jedinou cestou, jak dosáhnout cenové dostupnosti takto kvalitního oblečení bylo vyjednávat o výprodejových cenách. Nízká cena byla tedy vykoupena nevýhodou v jistém omezení sortimentu. Všechno oblečení tak nenajdete ve všech barvách a velikostech. Garantujeme ale kvalitu a dostupnou cenu.

Obecně jsme se zaměřili na import menších velikostí. Důvodem je právě nedostatek menších velikostí v tomto sortimentu a předpoklad, že korpulentnější maminky nebudou vyhledávat na tělo padnoucí vypasované střihy.

krasna-mamka-kojici-saty-lososove-modal-9

Ve druhém roce provozu našeho eshopu se nám podařilo úspěšně spustit výrobu vlastní kolekce kojicí módy. Zaměřili jsme se na minimalistické projmuté střihy s precizním zpracováním. Nejvíce pracujeme s viskózovým úpletem a také s jeho luxusní variantou – modalem.

Naši nabídku ještě doplňují SOFTSHELLOVÉ ŠÁTKY, které by neměly chybět v základní výbavě každého mimináče. Základním prvkem je sofshellová vrstva, která neprofoukne a díky počesané rubové straně je i krásně příjemná a hřeje. Jemný úpletový vrchový materiál pak zajišťuje designovou rozmanitost.

krasna-mamka_satek_johanka-768x509

Věřím, že si na eshopu krasnamamka.cz vždy vyberete a nám se díky Vám podaří sortiment postupně rozšiřovat.

Vaše Pavla Šťastná