Kosmetika Nobilis Tilia - malý zázrak z Krásné Lípy

Představuji Vám radostné spojení se značkou Nobilis Tilia - krásnou českou značkou z Krásné Lípy.

S vášní, pokorou i otevřeným srdcem tvoří už téměř 30 let aromaterapeutickou kosmetiku, která přináší krásu a harmonii Vašemu tělu i duši.

A pro naše specifické spojení s mateřstvím jsme našli společnou řeč. Nobilis Tilia totiž věnuje kosmetice pro maminky a děti zvláštní pozornost. Najdete teď u nás třeba péči poporodní, jemné pečující přípravky pro miminko, masážní oleje a řadu pro podporu kojení.

Právě KOJENÍ, přirozená potřeba každého savce BÝT KOJEN je pro nás velkým tématem a aromaterapie je spolu s navozením psychické pohody, kdy víte, že můžete (třeba i díky elegantnímu outfitu - kojicí trička, kojicí šaty) nakojit miminko kdekoliv a kdykoliv.

Technika a úprava stravy jsou samozřejmě další ingrediencí koktejlu "kojím a je to easy" ale hlava a hormony dělají nejvíc = a tak nám tohle spojení dává velký smysl.


 

Z naší vlastní zkušenosti, z lásky k přírodě a k jejím vůním jsme pro Vás vybrali ty nej produkty.

A jaké jsou naše postřehy z praxe?

Masážní olej na prsa

V případě, že vás postihnou potíže při kojení, všemi deseti doporučuji masážní olej na prsa. Taková malá záchrana. Téměř každá žena se alespoň 1x setká s bolestí prsou spojenou s retencí mléka. Tento olejíček zmírňuje pocity tlaku, ztvrdlosti a těžkosti v prsou.

Speciální směs éterických olejů zklidňuje pokožku ňader, pravidelná masáž pak přispívá k uvolnění zatvrdlin a zmírnění tlaku v nich.

Kojicí čaj Nobilis

Kombinace příjemného s užitečným, kdy si při šálku čaje oddychnete a na malou chvíli vypnete. Nemusí to být ale jen rituální posezení u šálku čaje, ale především součást běžného pitného režimu.
Proč pít kojicí čaj? Pitný režim je při kojení totiž alfa omega celého úspěchu. Tento lahodný bylinkový čaj pro kojící maminky Vám zajistí svým složením i pozitivní vliv na trávení miminka a celkově Vaší pohodu. Vyzkoušela jsem za několik let kojení už celou řadu čajů podporujících kojení a kojicí čaj pro maminky Nobilis mě nadchl. Svou chutí i složením je jemný, lehce nasládlý a oproti jiným jsem schopna pít tento i dlouhodobě.

Sprchový gel Geraniový 

S příchodem nového drobečka na svět je maminka ráda, že se vůbec stihne v klidu a sama v koupelně vysprchovat. Sprchový gel s jemnou květinovou vůní pomůže tuto vzácnou chvilku zpříjemnit a navodit krásný pocit ze sebe sama. Éterický olej z gerania harmonizuje emoční výkyvy, které mohou provázet ženy v hormonálně náročných obdobích jejich života. Vůně gerania ulevuje při úzkosti a podráždění, posiluje při emočním vyčerpání a pomáhá ženám obnovit jejich vnitřní energii a sílu.

Obsah bio rostlinných olejů zároveň šetrně pečuje o pokožku.

Perfektně se hodí pro používání během těhotenství a po něm, ale i kdykoliv jindy. 

Pomáda na rty

Osobně se bez pomády na rty neobejdu. Tvořila vždy nezbytnou součást mojí kabelky už před dětmi. Pomáda je z přírodních olejů a vosků, rty zvláčňuje, vyživuje a chrání. Výživná kompozice ricinového, arganového a avokádového oleje v kombinaci s bambuckým máslem a přírodním včelím voskem o rty pečuje, změkčuje je a dodává potřebné látky. Synergická směs éterických olejů s levandulí, meduňkou a tea tree má navíc zklidňující a antimikrobiální účinky na pokožku rtů, zmírňuje jejich podráždění a brání tvorbě oparů.

Masážní olej při kojení

Olejíček s příjemnou vůní je skvělým pomocníkem pro pravidelné používání v období kojení. Svým složením jednak zvyšuje laktaci, ale především pečuje o namáhanou pokožku prsou během těhotenství a kojení. Olej na masáž prsou zvyšuje elasticitu pokožky a dodává potřebnou výživu. Masáž navíc navozuje pocity pohody a uvolnění, čímž podporuje tvorbu mateřského mléka. Je to zkrátka péče, kterou si během tohoto krásného, ale také velmi náročného období, zasloužíme každá. 

Sada k narození miminka

Už jste určitě někdy zažila tu situaci, kdy Vám kamarádka donesla dárečkem něco, co byste si “normálně nekoupila” a pak díky tomu objevila značku, chuť, kvalitu a radost, kterou už jste nechtěla opustit. Je to přesně tento případ. Ta nej kombinace pro jemnou péči o miminko v kombinaci Koupelového oleje Ríša a Mycího oleje na zadečky Míša. Koupelový olej stačí přidat čajovou lžičku do vaničky a mycím olejíčkem na hadříku šetrně setřete jemnou pokožku zadečku Vašeho děťátka. Od doby, kdy jsem zkusila čistící olejíčky na místo bůhvíčím napuštěných vlhčených ubrousků, se regálům s nimi vyhýbám obloukem :)))

Masážní olej na bříška Amálka

Jsou situace, kdy už nevíte kudy. Proč miminko pláče, vždyť už jste udělala všechno. Nám v leckteré bezvýchodné situaci pomohly jemné masáže bříška. Jednak vzájemné doteky prohlubují spojení s miminkem a masáž zažene atmosféru stresu, navodí pocit uvolnění a klidu. Lehce hřejivá bylinná vůně harmonizuje náladu jak u miminka, tak u dospělého, a vylaďuje oba na stejnou notu. Masážní olejíček Amálka Vám bude skvělým pomocníkem nejen u tlaků v bříšku.