Ilustrační focení

krasna-mamka-Ilustracni-foceni-min

Ilustrační focení

Pěkně venku na podzimním sluníčku

Chtěli jsme pro Vás udělat pár fotek, jak naše kojicí oblečení vypadá venku v „provozu“. Tak jsme vzali několik kojicích kousků, všechny naše děti a vyrazili do Šárky. Tam si v jednu chvíli připadáte jako na Balkánu a hned na to jako na větrem zmítaném Severu, takže příležitostí k předání dojmu z různých klimatických podmínek bylo dostatek . Samozřejmě jsme s sebou měli také fotografa, jinak by z toho moc nebylo ????

Jak se nám to vydařilo můžete zhodnotit na vybraných obrázcích. Doufáme, že to vyšlo a v dalších sériích se ještě podaří názorně ukázat, jak pohodlné může být kojení miminka KDEKOLIV se zrovna nacházíte. Takže se ještě můžete těšit na další…

krasna-mamka_kojici-obleceni_jan-hrdy_10-700x467

Proč jezdit někam daleko?

Na tomto ilustračním focení jsme chtěli zachytit naší vizi, jak se maminka může cítit volně a pohodlně, i když se musí starat o miminko. Chceme, aby se ze starostí a povinností i díky našemu oblečení stala pohoda a zábava. Takže jsme se rozhodli pro volnou krajinu s výhledem do dálky, která to tak trochu evokuje. Nechtěli jsme ale cestovat nikam daleko a když jsme to probírali s naším fotografem Honzou lokaci, dohodli jsme se, že naše krajina je nádherná a žádné velké cestování není třeba.

krasna-mamka_kojici-obleceni_jan-hrdy_29-700x467

Příroda v našem okolí

Volba padla na Divokou Šárku. Protože je Honza z Dejvic a okolí dobře zná, vybral příhodné místo, kde se nám naskytlo několik rozličných scén, dramatických výhledů do dálky i poeticky klidných luk na planině mezi skalami. Navíc nám počasí neobvykle přálo, bylo příjemné teplo a mraky dotvářeli atmosféru. Zkrátka to je tak, když si to umíte objednat.

krasna-mamka_kojici-obleceni_slider_3-700x467

Pohoda v zákulisí

Vlastnímu focení předcházel dost náročný přesun se všemi věcmi, kočárky a dětmi do prudkého kopce. Začátek nevypadal příliš povzbudivě. Ale všechno se otočilo, když jsme se usadili. Začala příprava a zábava. Díky klidnému Honzovu přístupu vše probíhalo až překvapivě hladce. Opravdu to bylo nejklidnější focení, které jsem zažil.

krasna-mamka_kojici-obleceni_jan-hrdy_48-700x467

Skvělá práce

Moc bych chtěl všem dodatečně poděkovat za spolupráci. Našemu fotografu Janu Hrdému za příjemnou atmosféru a krásné fotky. Naší maskérce Ivaně Fenclové za vizáž a pomocnou ruku. Cindy a celé její rodině, že to vydrželi celou dobu a že jim to tak sluší. A nakonec také děkuji Pavle a našim holkám, za organizaci, nadšení a skvělý zážitek.

Věřím, že se Vám fotky budou líbit a už teď se těším, co dalšího přichystáme v budoucnu.

krasna-mamka_kojici-obleceni_jan-hrdy_49-700x467