Krásná mamka otevírá svůj první kamenný obchod v Praze - Lysolajích!

S radostí oznamuji otevření nového módního ateliéru Krásná mamka v Praze - Lysolajích, který se specializuje na elegantní a pohodlné těhotenské oblečení. Ateliér Krásná mamka je mým splněným snem, protože vím, jak důležité je pro maminky cítit se sebevědomě a krásně.

nový ateliér praha lysolaje krásná mamka

Oblečení pro všechny fáze těhotenství

V ateliéru Krásná mamka naleznete široký výběr unikátních českých výrobků: šatů, topů a doplňků pro všechny fáze těhotenství i celého mateřství. Oblečení je vyrobeno z kvalitních a příjemných materiálů, především viskózových úpletů jako je MODAL a BIO bavlna. Jsou to materiály, které splňují nejvyšší nároky na pohodlí a styl.

Na prodejně najdete širokou škálu barev a vzorů, takže si každá nastávající maminka vybere přesně takový outfit, který podtrhne její krásu a ženskost.

Krásná mamka - více než jen obchod

Kromě prodeje oblečení své značky nabízím také profesionální poradenství v oblasti vhodné volby materiálu a výběru střihu, zakázkové šití a možnost výběru z limitovaných edicí. Díky svým zkušenostem Vám pomohu vybrat právě takové oblečení, které Vám bude perfektně sedět a ve kterém se budete cítit sebevědomě a krásně.

V ateliéru Krásná mamka uděláme vše pro to, abyste se cítila příjemně a uvolněně. Prodejna je klidné a pohodlné prostředí, kde si můžete v klidu vybrat a vychutnat nákup. Pro miminka je připravena laskavá náruč nebo lehátko, pro větší děti pohodlná podložka a hračky. Přímo před ateliérem je také oplocená chráněná zahrada s možností posezení.

Kontakt

Těším se na vaši návštěvu!

Více informací o ateliéru Krásná mamka:

    • Značka Krásná mamka vznikla v roce 2015 a stala se synonymem pro kvalitní a stylové těhotenské oblečení.
    • Ateliér - prodejna Krásná mamka je prvním kamenným obchodem této značky.
    • V prodejně naleznete široký výběr oblečení především topů a šatů pro všechny fáze těhotenství, včetně kojicího oblečení.
    • Nabízíme také profesionální poradenství v oblasti výběru oblečení pro těhotné.
    • V ateliéru Krásná mamka se budete cítit příjemně a uvolněně, nechejte se opečovat a dopřejte si ten luxusní pocit

Sledujte Krásnou mamku na sociálních sítích:

Přijďte se sami přesvědčit o kvalitě a široké nabídce. Příjemné prostředí a individuální přístup ke každé zákaznici je samozřejmostí.

Těším se na vaši návštěvu, Bc. Pavla Šťastná - autorka značky